Το σεμινάριο για ημιμόνιμο μανικιούρ θα σας εντάξει με τον καλύτερο τρόπο στον κύκλο των σεμιναρίων μας.

Η αισθητική των χεριών και των ποδιών είναι από τα βασικά στάδια που μία τεχνήτρια πρέπει να γνωρίζει ώστε να έχει μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Το τέλειο μανικιούρ εξαρτάται από μία σειρά πολλών και βασικών διαδικασιών. Ένα ξεχωριστό μανικιούρ που τραβάει τις εντυπώσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Γι’ αυτό η Semilac δημιούργησε το σεμινάριο εκμάθησης ημιμόνιμου μανικιούρ που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με αποτέλεσμα να τελειοποιήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία καθώς και στους αρχάριους του τομέα που επιθυμούν να δημιουργήσουν βάσεις για ένα επαγγελματικό μέλλον.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και χωρούν μέχρι 3 άτομα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να σας μεταδώσουμε σωστά όλες τις γνώσεις απο έναν επαγγελματία εκπαιδευτή.

H αισθητική των χεριών και των ποδιών είναι από τα βασικά στάδια που μία τεχνήτρια πρέπει να γνωρίζει ώστε να έχει μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ένα ξεχωριστό μανικιούρ που τραβάει τις εντυπώσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στο σεμινάριο για ημιμόνιμο μανικιούρ θέλουμε να βάλεις τις βάσεις για τις μελλοντικές σου δημιουργίες.

Τί θα μάθουμε?