Νέα σειρά κραγιόν στο χρώμα των νυχιών σας!

Αυτή τη φορά δεν θα σας μιλήσουμε για τα νύχια όπως σας έχουμε συνηθίσει αλλά για τη νέα μας σειρά που είναι τα κραγιόν μας! Τα νεα κραγιόν της Semilac ήδη έχουν αγαπηθεί παρα πολύ! Bγαίνουν σε τρείς σειρές, τα Classy Lips ,τα Υγρά Ματ Κραγιόν και τα Candy Lips (Lip Glosses).

Νέα σειρά Κραγιόν Semilac

κραγιόν Semilac
κραγιόν Semilac
κραγιόν Semilac

Semilac Classy Lips

Τα Classy lips είναι ενυδατικά και δίνουν τέλειο ματ, βελούδινο αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις της σειράς είναι 10 και είναι οι ίδιοι ακριβώς κωδικοί με αυτούς που βγαίνουν και στα ημιμόνιμά μας! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε φανταστικά να συνδυάσετε ίδιο χρώμα στα μάτια και στα χείλη! Η συσκευασία τους θα σας συναρπάσει! Τα Classy Lips ανοίγουν με ενα απλό κλίκ πάνω στο καπάκι. Βάλτε ενα κραγιόν Classy Lips μέσα στο τσαντάκι σας και θα μπορείτε να είστε έτοιμη και φρέσκια οπουδήποτε και πάντα!Semilac Mat Lips

Η δεύτερη σειρά που έχουμε με τα υπέροχα κραγιόν, περιλαμβάνει 25 αποχρώσεις οι οποίες όπως και στα Classy Lips, είναι κωδικοί των ημιμόνιμων αποχρώσεων της Semilac και μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με το μανικιούρ σας! Η σειρά αυτή είναι σε υγρή μορφή και έχει μεγάλη αντοχή και διάρκεια!

κραγιόν Semilac
κραγιόν Semilac
κραγιόν Semilac

Semilac Candy Lips

Ώρα να λάμψουν τα χείλη σας! Αν τα χείλη σας είναι λεπτά ή στενά, μπορείτε να τα μεγενθύνετε οπτικά δίνοντάς τους τη γυαλάδα που τους ταιριάζει! Η σειρά Candy Lips της Semilac, εκτός απο γυαλάδα, προσφέρει και την κατάλληλη ενυδάτωση στα χείλη σας καθώς αποτρέπει το στέγνωμα . Η εφαρμογή των Semilac Candy Lips είναι ακόμη πιο έυκολη απο αυτή των Υγρών Ματ Κραγιόν μιάς και το πινελάκι τους είναι ακριβείας. Δεν θα χρειαστείτε ούτε καθρέφτη για να δώσετε μοναδική γυαλάδα στα χείλη σας!Όλη η συλλογή με Κραγιόν και Lip Gloss της Semilac εδώ!

Δείτε παρακάτω στα Video τη Βάσω Κολλιδά να σας μιλάει για τα αγαπημένα της κραγιόν!

https://www.youtube.com/watch?v=B3YoRcU_eQkhttps://www.youtube.com/watch?v=5dFnFpyW9X8

Δείτε επίσης