Φρεζάκια τροχού

Ο τροχός είναι ίσως το σημαντικότερο εργαλείο που μπορεί να έχει στη διάθεσή της μια τεχνήτρια νυχιών και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζει πολύ καλά πως να τον χρησημοποιεί. Ωστόσο πέρα του τρόπου χρήσης ενός τροχού είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις εφαρμογές κάθε μιας από τις διαφορετικές κεφαλές που διαθέτουμε η σκοπεύουμε να αποκτήσουμε, καθώς και τις διαφορές μεταξύ τους. Τα φρεζάκια, όπως συνήθως λέγονται, διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το σχήμα και το υλικό κατασκευής τους δίνοντας στο καθένα διαφορετική χρησιμότητα και αποτελεσματικότητα. Δείτε πιο αναλυτικά τις εφαρμογές τους παρακάτω.

Ένα από τα must για όλους του επαγγελματίες τεχνήτες νυχιών. Ένα κυλινδρικό, οδοντωτό φρεζάκι καρβιδίου για την αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού ή του τζέλ αλλά και για την απόδοση σχήματος στη φυσική πλάκα του νυχιού ή το κόντυμα αυτής. Το καρβίδιο είναι ένα υλικό με σκληρότητα υψηλότερη και από αυτή του διαμαντιού, κάνοντας το ιδανικό για την κατασκευή των κεφαλών του τροχού σας, ιδιαίτερα αυτών που προορίζονται για αφαίρεση τεχνητού υλικού έπως τζέλ και ακρυλικού.

Το πλέον κατάλληλο φρεζάκι για την γρήγορη αφαίρεση τζέλ απευθυνόμενο αποκλειστικά σε πεπειραμένους επαγγελματίες λόγω της ταχύτητας με την οποία επιτυγχάνει την αφαίρεση. Φτιαγμένο απο καρβίδιο και με κωνικό σχήμα θα κάνει για σας την αφαίρεση ακόμα και του σκληρότερου υλικού πολύ εύκολη υπόθεση.

Κωνικό φρεζάκι καρβιδίου για την αφαίρεση τζέλ. Έχει τις ίδιες ιδιότητες με το παραπάνω φρεζάκι με τη διαφορά οτι είναι φτιαγμένο να αφαιρεί το υλικό με μικρότερη ταχύτητα ώστε να μπορεί να χρησημοποιηθεί και από αρχάριους τεχνήτες με μικρότερη εμπειρία.

φρεζάκι φτιαγμένο απο βιομηχανικό διαμάντι με σφαιρικό σχήμα. Χρησημοποιείται για την διόρθωση των ατελειών στα επωνύχια που έχουν προηγουμένως κοπεί κατά τη διάρκεια του μανικιούρ.

Διαμαντένιο φρεζάκι τύπου “μπαλαρίνα” για τον καθαρισμό της περιοχής ενδιάμεσα της φυσικής πλάκας και των επωνυχίων.

Φρεζάκι “μακριά μπαλαρίνα” φτιαγμένο από βιομηχανικό διαμάντι. Χρησημοποιείται  για την αφάιρεση των επιθηλίων και των επωνυχίων καθιστώντας σε μικρό χρόνο την πλάκα του νυχιού έτοιμη για μανικιούρ κάθε είδους.

Φρεζάκι διαμαντιού τύπου “μπαλαρίνα” με στρογγυλή άκρη. Χρησημοποιείται για τον καθαρισμό της περιοχής ενδιάμεσα της φυσικής πλάκας του νυχιού και των επωνυχίων.

Φρεζακι από βιομηχανικό διαμάντι με κυλινδρικό σχήμα, ιδανικό για την προετοιμασία της φυσικής πλάκας για όλα τα είδη μανικιούρ καθώς και για τον καθαρισμό της, γρήγορα και εύκολα..

.

Άλλο ένα διαμαντένιο φρεζάκι τύπου μπαλαρίνα με κωνικό σχήμα που προορίζεται για τη αφαίρεση των σκληρύνσεων γύρω από την πλάκα του νυχιού. Επιπλέον μπορεί να χρησημοποιηθεί και για την προετοιμασία του νυχιού πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε υλικού.