Γαλλικό μανικιούρ: παραλλαγές που δεν είχατε φανταστεί!

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελέι το πιο περιζήτητο styling για τα νύχια.

Η ιστορία του κρατάει πάνω απο έναν αιώνα καθώς υποστηρίζεται οτι ξεκίνησε στα σαλόνια ομορφιάς του 19ου αιώνα.

Κλασικό, διαχρονικό, απλό και κομψό μπορεί να ταιριάξει με όλες τις εποχές και όλα τα outfit.

Σήμερα το αγαπημένο μας γαλλικό μανικιούρ ξεφεύγει απο το κλασικό ρόζ και γαλακτερό.

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε τις πιο επιτυχημένες εκδοχές του γαλλικού!

semilac 002
εφαρμογή ημιμόνιμου

01. Το κλασικότερο όλων Γαλλικό Μανικιούρ!

Το κλασικότερο μανικιούρ στον κόσμο. Δεν πρόκειται να χάσει ποτέ τη διαχρονική του αξία και την ικανότητα να ταιριάζει με όλες τις εμφανίσεις και περιστάσεις. Πολύ συχνά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμφάνισης μιας νύφης!

Στη φωτογραφία έχει χρησιμοποιηθεί 219 Pearl Lilla ως βάση και 001 Strong White για τη γραμμή. Κατ’εξοχήν βάσεις για το κλασικό γαλλικό αποτελούν επίσης το 050 French Vanilla και το 051 French Beige Milk.

Γαλλικό Μανικιούρ

02. Half Moon

Αν και δεν είναι γνωστό, η τεχνοτροπία αυτή είναι περίπου το ίδιο παλιά με το κλασικό γαλλικό. Το Half Moon Manicure εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1920 απο τις Femme Fatale της εποχής. Λόγω της ιδιαιτερότητας του και της ευφυίας του να παρουσιάζει το κλασικό γαλλικό ανάποδα, δίνει την αίσθηση πολύ προχωρημένου και μοντέρνου μανικιούρ!

Γαλλικό Μανικιούρ

157 Little Rosie | 083 Burgundy Wine

03. Ombre!

Αποτελεί μια στροφή στην τυπικότητα του κλασικού γαλλικού μανικιούρ. Τα χρώματα μπλέκονται και η εικόνα γίνεται πιο ανέμελη και ακατάστατη! Τα ombre nails έχουν παρα πολλές παραλλαγές και μπορούν να συνδυάσουν χρώματα τόσο του γαλλικού όσο και της παλέτας των παστέλ. Το μανικιούρ αυτό είναι επηρεασμένο απο το κλασικό γαλλικό και έχει έντονο το μοντέρνο και δροσερό στοιχείο.

ημιμόνιμα βερνίκια

275 Light Pink | 273 Creamy Beige | 277 Light Fuchsia | 280 Medium Violet

04. Baby Boomer

Ο όρος Baby Boomer χρησιμοποιείται απο ιστορικούς για να περιγράψει τα πρώτα χρόνια μετά το τέλος του πολέμου. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται απο σημαντική αύξηση των γεννήσεων που ήρθε ως αποτέλεσμα της θέλησης των ανθρώπων να ανανεωθεί η κοινωνία και να ξεχαστεί το σκοτεινό παρελθόν.

Τα πιο διάσημα χρώματα της περιόδου ήταν το φωτεινό κόκκινο, το ρόζ του πάγου και το λευκό – ακριβώς τα χρώματα που συναντούνται πιο συχνά στο μανικιούρ Baby Boomer. Η επιρροή απο το γαλλικό μανικιούρ είναι εμφανέστατη, με τη γραμμή να κάνει fading με τη βάση.

Γαλλικό Μανικιούρ

Semilac 003 Sweet Pink | Semilac White Cream Art 5ml

05. Πολύχρωμο Γαλλικό Μανικιούρ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο στύλ του γαλλικού μανικιούρ όποιο χρώμα θέλετε. Η επιλογή των χρωμάτων πρέπει να γίνει με προσοχή και να αποφύγετε τα σκούρα χρώματα για τη γραμμή. Αντίθετα για τη γραμμή μπορείτε να επιλέξετε neon αποχρώσεις, glitter (οπως στη φωτογραφία) ή ακόμα και mirror effect!

Semilac 031 Black Diamond | Semilac 260 Light Gold

Δείτε επίσης